Waar zijn de ingrediënten van Natriche Immune Kids goed voor?

Waar zijn de ingrediënten van Natriche Immune Kids goed voor?

De Natriche Immune Kids multivitaminen gummie bevat veel vitamines en gist beta glucan. Waar zijn de ingrediënten van Natriche Immune Kids goed voor ?. Hieronder leggen we per ingrediënt uit wat het is en waar het goed voor is!

Gist beta glucan

Er zijn veel verschillende soorten beta glucanen met verschillende werkingen en toepassingen. Belangrijk is hierbij om te letten op de structuur van de beta glucan. De meest onderzochte beta glucan is die van bakkersgist, welke ook de meeste bewezen voordelen heeft.

Vitamine A

Vitamine A speelt een rol in het celspecialisatieproces en ook draagt Vitamine A  bij tot het instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Daarnaast draagt Vitamine A bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Vitamine C

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten. Het helpt het tandvlees van uw kind gezond te houden. Bovendien helpt vitamine C het immuunsysteem te ondersteunen . En het helpt het lichaam ijzer uit voedselbronnen te absorberen.

Vitamine E

Vitamine E verhoogt het immuunsysteem en helpt het lichaam ziektekiemen te bestrijden. Vitamine E houdt ook de bloedvaten wijd open zodat het bloed vrij kan stromen en het helpt de cellen van het lichaam samen te werken om vele belangrijke functies uit te voeren.

Vitamine D3

Vitamine D is nodig voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen

Vitamine B6

Vitamine B6 (pyridoxine) is van belang voor de productie van afweercellen. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is van belang voor de energievoorziening. Daarbij zorgt Vitamine B6 verder voor een goede werking van het zenuwstelsel.

Biotine

Biotine (vitamine B8) heb je nodig om energie uit eten vrij te maken. Biotine draagt ook bij aan het behoud van een normale huid en normaal haar, en een normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B12

Vitamine B12 werkt samen met vitamine B11, ook bekend als foliumzuur, om nieuwe cellen te maken. Vitamine B12 draagt bij aan leerprestaties/-vermogen.

Voor meer informatie over Waar zijn de ingrediënten van Natriche Immune Kids goed voor, www.natriche.com 

Bekijk de producten

Bekijk de producten